Alarmenhed med GSM kommunikation og batteridrift

Petersen-Bach A/S har udviklet en elektronikenhed, der er designet til at kunne sende alarmer via GSM nettet. Enheden er batteridrevet med et internt batteri, der har en levetid på op til 5 år.

Enheden har yderligere en GPS sender, der kan sende information om placering og bevægelse, samt bevægelsessensorer, der giver alarm ved rystelser.

Enheden har yderligere en række digitale og analoge ind- og udgangskanaler, der igen kan konfigureres til at sende en alarm via GSM.

Når en alarm sendes via GSM, modtages den af vores egenudviklede alarm- og sporings- system, der både er database for lagring af alarmer samt betjeningsflade for brugeren. Via databasen kan der interfaces til øvrige systemer såsom SCADA, CTS, adgangskontrolsystemer, vagtcentraler osv.

Telemetri enheden kan anvendes eksempelvis indenfor energisektoren, hvor den kan installeres i pumpebrønde og overvåge, at der ikke er uvedkommende adgang til brønden eller hvis brønddækslet udsættes for hærværk (rystelser).

Telemetri enheden er en effektiv og pris attraktiv løsning på at overvåge fjerntliggende materiel og bygninger, hvor der eksempelvis ikke er strømforsyning og netværk til rådighed.

Kontakt Petersen-Bach A/S for en åben dialog om, hvordan PB Telemetri enheden kan anvendes for overvågning med alarmgivning via GSM.