Markedets førende kortlæser-teknologi

Som den førende producent inden for fysisk adgangskontrol har HID Global sat standarden for udvikling af kortlæsere, der i dag er blandt de mest innovative teknologiprodukter på markedet.

Med deres høje kvalitet og livstidsgaranti er HID-kortlæserne blandt markedets mest pålidelige produkter og anvendes i dag over hele verden, herunder af virksomheder og i bygninger med de højeste krav til sikkerhed.

HID Global har med sit brede udvalg af kortlæsere og adgangskort mulighed for at understøtte langt de fleste chipset-teknologier, der er tilgængelige på markedet. I denne sammenhæng er chipset-teknologi den kryptering og datakommunikation, der sker imellem kortlæser og adgangskort. Med de seneste udgaver af HID kortlæsere opnås understøttelse af flere chipset-teknologier i samme kortlæser, hvilket betyder at slutbrugere kan udskifte gamle adgangskort med nye HID-adgangskort med højere sikkerhedskryptering uden at skulle skifte kortlæsere.

HID-kortlæsernes meget robuste konstruktion og udførelse gør, at HID Global yder livstidsgaranti på deres produkter. En standard HID-kortlæser (til indvendig montage) er den samme type kortlæser, der anvendes til udvendig montage, og de kan installeres i miljøer med temperaturer fra -35° til 65°C.

Sikkerhed er det vigtigste parameter for HID Global i en tid, hvor risikobilledet ændres konstant med øget risiko for hacking og jamming af kortlæsere.

Derfor er HID Global helt i front med udviklingen af nye chipset-krypteringer, der øger sikkerheden og reducerer risikoen for udefrakommende indtrængning.

HID Global er også førende i udviklingen af nye måder at anvende adgangskontrol på.

Kortlæsere, der kan spille sammen med Smart Phones via NFC og Bluetooth, samt anvendelsen af Biometrics via Smart Phone (som iris scan, fingeraftryk, etc.) vil i de kommende år holde deres indtog inden for adgangskontrolsystemer.

HID Global kan allerede i dag tilbyde innovative løsninger med HID Mobile Access. Denne teknologi muliggør anvendelse af Smart Phone, der med HID Access App, kryptering med SIO (Secure Identity ObjectTM) og kommunikation via Bluetooth til kortlæseren giver nem og meget sikker adgang uden nødvendig brug af et traditionelt adgangskort.

Som HID Gold Partner og med over 30 års erfaring indenfor sikring og sikkerhed kan Petersen-Bach A/S tilbyde sparring og innovative løsninger med HID Global's brede produktprogram. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.