Dygtige, engagerede og loyale medarbejdere har gennem årene været forudsætningen for Petersen-Bach A/S’ positive udvikling. Derfor gør vi en stor indsats for at skabe en god arbejdsplads, som både fastholder og tiltrækker medarbejdere.

Det er vores ambition at være den foretrukne arbejdsplads i sikkerhedsbranchen, og vi har stor fokus på medarbejderpleje. Som kolleger hjælper vi hinanden til fælles bedste, og vi lægger samtidig vægt på en god balance mellem arbejde og fritidsliv.

Vores 65 medarbejdere har i gennemsnit været i virksomheden i ni år. Det er et klart udtryk for den stabilitet, som medarbejderne bidrager med. Vi tillægger det i høj grad virksomhedens ånd med en flad organisation, tæt samarbejde og en åben dialog mellem alle i virksomheden.

Vi modtager gerne din uopfordrede ansøgning, hvis du er interesseret i et job hos Petersen-Bach A/S. Vi kan tilbyde en branche og et job med udviklingsmuligheder og en virksomhed med et godt socialt liv. Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.

Send ansøgningen med dit CV til:

PETERSEN-BACH A/S

Engholm Parkvej 6

3450 Allerød

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.