Seneste nyt

 • Intelligent videoovervågning i butikscentre

  18. september 2015

  Effektiv videoovervågning til butikscentre og...

  Læs mere ...

 • Mød os på SecurityUser Expo 2015

  28. august 2015

  Petersen-Bach A/S præsenterer det nyeste i sikrings- og...

  Læs mere ...

Petersen-Bach A/S præsenterer det nyeste i sikrings- og sikkerhedsteknologi.

Når Danmarks største branchemesse for sikkerhed for tredje gang afvikles i Bella Center 22.-24. september, vil Petersen-Bach A/S demonstrere en lang række spændende muligheder med sikringsteknologi og systemløsninger inden for adgangskontrol, videoovervågning, tyverialarm samt transport og opbevaring af kontanter.

 

På vores stand C:11 vil vi blandt andet vise følgende nyheder.

Adgangskontrol med Avigilon Access Control Manager

Oplev adgangskontrol på en ny og nem måde med Avigilon Access Control Manager (ACM).

Med Avigilon ACM foretages konfiguration samt betjening via web browser, hvilket betyder reducering af den software, der skal anvendes. Få en demonstration af systemet med integration til videoovervågning.

Udskift adgangskort med HID Mobile Access

Oplev HID's seneste kortlæserteknologi, der muliggør anvendelse af Smart Phone, der via Bluetooth kommunikation giver adgang til døre med kortlæser, i stedet for anvendelse af et konventionelt adgangskort. Med funktionen "Twist & Go" vil din Smart Phone ved en vippebevælgese aktivere kortlæseren og give adgang til døren.

Videoovervågning

Oplev Avigilon Control Centre 5, der er en moderne IP baseret Videoovervågningsplatform. Få en demonstration i softwaren, der er en af markedets mest brugervenlige systemer og se hvordan man via en Smart Phone App, kan tale via kameraets lyd-udgang og ekstern højttaler.

Kropsbåret videokamera til vagter og politi

Oplev det kropsbårne kamera FrontLine, der kan anvendes af vagter, politi, pengetransportører, samt andre der ønsker at dokumentere eventuelle konfliktsituationer og andre opståede hændelser. Kameraet overfører optagelser via dockingstation og med den smarte funktion "pre recording" gemmes der optagelser eks. 1 minut, før kameraet tændes, hvilket øger mulighed for efterforskning eks. i forbindelse med en overfaldssituation.   

Ny pengetransportkuffert med seddelindkast til detailhandel, restauranter og tankstationer

Få demonstreret den nye PB CIT 2440 pengetransportkuffert med seddelindkast.  Enkeltsedler, seddelbunder eller sedler pakket i pengeposer med kassebeholdningen kan løbende deponeres direkte i kufferten.

Kassepersonalet kan via elektronisk/personlig nøgle få adgang til at indkaste beholdningen i den sikrede kuffert.

Systemet er baseret på den velkendte PB CIT 2400 sikkerhedskuffert og er en fuldautomatisk, lille og kosteffektiv blæksikringsløsning, som passer i værditransportørens standard rack i køretøjerne.

Mød os på Stand C:11  -  22.-24. september i Bella Center.

Læs mere om Security User Expo på: http://www.securityuserexpo.com/

Vi har mere end 30 års erfaring med at udvikle og installere sikrings- og sikkerhedsteknologier indenfor finans-, energi-, transport-, industri- og it-branchen. Lige som vi  har udført lignende opgaver for stat og kommuner.