Integreret sikringsplatform

Lenel OnGuard® er verdens førende software til sikring og overvågning. Systemet er prisbelønnet for pålidelighed, funktioner og brugervenlighed.

Desuden kommunikerer systemet åbent med hardware og software, så det kan kombineres med andre systemer og komponenter, der er baseret på åbne standarder. Det kan derfor let kombineres med HR-databaser og andre relevante virksomhedssystemer som eksempelvis CTS og MES.

Lenel OnGuard® er verdens mest udbredte integrerede sikkerhedssystem. Systemerne er installeret hos virksomheder og institutioner verden over, blandt andet hos det amerikanske militær og hos globale koncerner som Microsoft og Cisco. Nogle af installationerne omfatter adskillige tusinde kortlæsere, kameraer, alarmpunkter m.v. og har over et hundrede tusinde brugere.

Følger med udviklingen

Lenel har en stab med over 200 ingeniører, som konstant udvikler og forbedrer systemet. Ingen andre overvågningssystemer er teknologisk så langt fremme, og Lenel udsender årligt opdateringer til softwaren. Det er blandt andet nødvendigt for at følge med udviklingen inden for sikringsprodukter og for at udnytte den fortsatte forbedring af kameraernes billedkvalitet.

Sikkerhedssystemet Lenel OnGuard® benytter sig af en Microsoft eller Oracle SQL-database, der afvikles på en standard it-platform. Du kan frit vælge at benytte din eksisterende it-installation eller lade Petersen-Bach A/S levere og installere et dedikeret netværk til installationen.

Fleksibelt og fremtidssikret system

Lenel OnGuard® kommunikerer via IP-netværk og kan dermed bygges op uafhængigt af afstandene mellem forskellige lokaliteter.

Systemet er opbygget i moduler og hver applikation har fuld funktionalitet til at opfylde den enkelte virksomheds behov. Licensafgiften bliver fastsat efter antallet af kameraer, kortlæsere og andre kontaktpunkter samt omfanget og kompleksiteten af systemet.

Vi installerer altid systemet i en fuld version, og adgangen til funktionerne bliver afpasset gennem licensaftalen. Dermed kan systemet uden videre udbygges i takt med virksomhedens udvikling blot ved at ændre licensen.

Kontakt Petersen-Bach A/S for at høre mere om vores mangeårige erfaringer med LENEL og hvordan en integreret netværksbaseret sikkerhedsplatform kan give jeres virksomhed en høj sikkerhed kombineret med fleksibilitet og en moderne brugerflade.