Kommuner, offentlige instanser og hospitaler

Den offentlig sektors bygninger og institutioner har gennem de seneste år oplevet at være mere udsatte områder, hvor sikringsløsningerne viser sig at være vigtige elementer for at skabe tryghed i det offentlige rum og dokumentere opståede hændelser

Offentlige bygninger

Kommunerne råder i Danmark over mange bygninger og lokationer. Lige fra rådhus til børneinstitutionen i den mindste af kommunens byer. Det er en stor og kompleks bygnings-infrastruktur, der skal sikres og holdes øge med, og antallet af kommunens ansatte er ofte meget højt, hvilket også stiller krav til den persondatabase, der skal styre og administrere de ansattes adgangskort. Et sammenhængende og integreret sikringssystem er ofte en stor fordel for installationer i denne størrelse, således at ét system håndterer alle typer alarmer (brand, indbrud, videoovervågning, adgangskontrol osv.) fra de bygninger en kommune råder over. Igen er det vigtigt at kommunens ansatte føler sig sikre, da offentlige instanser og kontorer kan være udsatte mål.

Hospitaler og sygehusvæsnet

Sikring på hospitaler og i sygehusvæsenet generelt, er sikringsmæssigt fokuseret på at beskytte patienter, sikre imod indbrud og tyveri af værdier og medicin og have et højt sikkerhedsberedskab i tilfælde af brand. Det stiller høje krav til sikringsløsningerne hvor især registrering af hændelsesforløb og alarmer, eks. i tilfælde af brand, er yderst vigtigt.

Petersen-Bach A/S har gennemført mange forskellige sikringsinstallationer hos både kommuner, rådhus, lokationer og kontorer, samt på hospitaler.